Gezinti faciayla sonuçlandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 5 üniversiteli arkadaşın otomobille gezinti yaptığı sırada sürücü aracın kontrolünü kaybetti. Yolda savrulan otomobil önce elektrik direğine, ardından bina duvarına çarptı ve alev aldı. Kazada 5 kişiden biri yanarak, iki kişi de aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti.

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Feci kaza önceki gece saat 03.10 sularında Devrek Caddesi'nde meydana geldi. Murathan Öztürk idaresindeki otomobil, Cevizler kavşağına hızlı girmesi sonucu aracın kontrolünü kaybetti. Yolda savrulan otomobil, çarptığı elektrik direğini yıktı. Bu sırada elektrik telleri koptu. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç daha sonra apartmanın duvarına çarparak durabildi.
Çarpmanın şiddeti ile Kubilay Yüksel, Oytun Yazıcıoğlu ve Ersin Öztürk araçtan dışarı fırladı. Sürücü Murathan Öztürk emniyet kemeri takılı olduğu için yara almadan kurtuldu. Sürücünün yanında oturan ve sıkışan Yunus Ertan, yıkılan elektrik direğinden çıkan kıvılcım aracı tutuşturunca yanarak can verdi.
Araç içinden fırlayarak dükanın camekanına çarpan ve kafa bölgesinden aldığı darbe sonrasında aşırı kan kaybeden Oytun Yazıcıoğlu, olay yerinde Kubilay Yüksel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralı Ersin Öztürk yoğun bakıma alındı.
YANARAK CAN VERDİ
Yanmaya başlayan araçtan yükselen alevlere müdahalede zorlanan itfaiye ekipleri, olay yerine takviye ekip istedi. Yaklaşık 25 dakika süren çalışmalar sonrası araçtaki ve binaya sıçrayan yangın kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri aracın içini kontrol ettiklerinde cesedi gördü. Yunus Ertan'ın ayağının sıkıştığı için araçtan çıkamadığı belirlendi.
AİLELERİ HASTANEYE AKIN ETTİ
Kazayı haber alan aileler hastaneye akın ettiler. Hastanede acı haberi alan aileler sinir krizi geçirdi. Kazada yaşamını yitiren 3 üniversite öğrencisi dün toprağa verildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Geriye bu fotoğraf kaldı
Sürücünün annesi Tuğçe Özdemir, öğrencilerin kendisinin de öğretmen olarak görev yaptığı TED Ereğli Koleji'nden mezun olduklarını söyledi. Özdemir, daha sonra çeşitli üniversitelerde öğrenimlerini sürdüren okul arkadaşlarının tatil döneminde birlikte gezmek istediklerini kaydetti.