Fethiye'de Dikkatsizlik Can Alıyordu

Fethiye'de aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında Dalaman istikametine giden transfer aracı bir gence çarpıp ağır yaraladı.

Fethiye'de Dikkatsizlik Can Alıyordu
Fethiye'den Dalaman Havaalanına giden turistleri taşıyan, Musa Ö.(34) yönetimindeki 48 HB 225 plakalı transfer aracı Mezbaha yakınlarında yolda yürüyen Barış Ş.(14)'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan gence ilk müdahale yoldan geçenler tarafından yapıldı. Kaza sonrası çağrılan 112 Acil yardım ambulansının geciktiğini iddia eden ve duruma tepki gösteren Barış Ş.'nin annesi ve yakınları sinir krizi geçirdiler. Ambulansın gelmesiyle hemen Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gencin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Araç içinde bulunan yabancı turistler, "Şoför telefonda mesaj yazıyordu ve yola bakmıyordu. Üstelik çok da hızlıydı. Çarpılan çocuk ise yol kenarındaki çizginin iç kısmında yürüyordu" dediler. Kazaya şahit olan turistler üzüntünden gözyaşı dökerken, başka bir araçla havaalanına gönderildiler. Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.