Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere bir grup iş adamı ile birlikte Azerbaycan'a gidecek.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Dav

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere bir grup iş adamı ile birlikte Azerbaycan'a gidecek.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kahramanmaraş'a geliyor. Davutoğlu, ziyaret kapsamında ilk olarak Vali Mehmet Niyazi Tanılır'dan brifing alacak. Ardından da Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç'u da ziyaret edecek. Davutoğlu, daha sonra, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda işadamları ile bir araya gelecek. Esnaf ziyareti de yapacak olan Davutoğlu, Memur-Sen tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konferansa da katılacak.

- İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen, basın toplantısı ile AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'ı televizyonda canlı yayında tartışmaya çağıracak. (12.00)

- Türk Mühendis ve Mimarlar Odalar Birliği (TMMOB), "17 Ağustos 1999'dan 2010'a değişen ne oldu" konulu basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

- UEFA Avrupa Ligi'nde play-off ilk maçında Beşiktaş'a konuk olacak olan Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki öğle saatlerinde İstanbul'a gelecek. Konuk ekibin teknik direktörü Antti Muurinen basın toplantısı düzenleyecek, maçın son çalışması da BJK İnönü Stadı'nda yapılacak. (18.30 / 19.00)

- UEFA Avrupa Ligi'nde play-off ilk maçında Finlandiya temsilcisini konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Bernhard Schuster basın toplantısı yaphacak. Beşiktaş maçın son çalışmasını ise BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yaparak kampa girecek. (18.00 / 18.30)

- Spor Toto Süper Lig'in 1. hafta maçları İstanbul Büyükşehir Belediye-Kayserispor ve Bursaspor-Konyaspor maçlarıyla tamamlanacak. (21.00)