Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi ziyaret için beraberindeki bir grup işadamı ile Azerbaycan'a gidecek. Gül, Bakü'ye hareketinden önce İstanbul Atatür

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi ziyaret için beraberindeki bir grup işadamı ile Azerbaycan'a gidecek. Gül, Bakü'ye hareketinden önce İstanbul Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapacak. (09.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Yönetim Kurulu üyelerini Başbakanlık'ta kabul edecek. (16.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisince Aksaray'ın Ortaköy, Ağaçören, Sarıyahşi ile Ankara'nın Evren ve Şereflikoçhisar ilçelerinde düzenlenecek referandum mitinglerinde halka hitap edecek. (14.00/16.30)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara'nın Güdül ilçesinde esnaf ziyareti yapacak. (11.30)

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı'nda, Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin özelleştirilmesi ihalesi yapılacak. (11.00)

TMMOB, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümü nedeniyle hazırladığı deprem raporunu açıklayacak. (13.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Evren ve Şereflikoçhisar ilçelerinde miting yapacak. (16.30/17.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'nın Demirci ilçesi Kültür, Sanat ve Dayanışma

Derneği'nce Keçiören Çeşni Konağı'nda düzenlenecek iftar programına katılacak. (19.54)

CHP Bursa Milletvekili Onur Öymen, seçim bölgesinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. (13.00)

Türk Mühendis ve Mimarlar Odalar Birliği (TMMOB), "17 Ağustos 1999'dan 2010'a değişen ne oldu" konulu basın toplantısı düzenleyerek deprem konusuna dikkat çekecek. (11.00)

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu '17 Ağustos 1999 Marmara Depremini Unutma Unutturma' konulu basın açıklaması yapacak. (14.30)

Ünlü Holywood yıldızı Angelina Julie, yeni filmi Salt'ın (Tuz) Londra galasına katılacak.

SPOR

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off ilk maçında Beşiktaş'a konuk olacak olan Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki öğle saatlerinde İstanbul'a gelecek. Konuk ekibin teknik direktörü Antti Muurinen basın toplantısı düzenleyecek, maçın son çalışması da BJK İnönü Stadı'nda yapılacak. (18.30/19.00)

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off ilk maçında Finlandiya temsilcisini konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Bernhard Schuster basın toplantısı yapacak. Beşiktaş maçın son çalışmasını ise BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yaparak kampa girecek. (18.00/18.30)

Spor Toto Süper Lig'in 1. hafta maçları İstanbul Büyükşehir Belediye-Kayserispor ve Bursaspor-Konyaspor maçlarıyla tamamlanacak. (21.00)