Bucaspor, Uğur İnceman'dan umutlu

Spor Toto Süper Lig'e Beşiktaş yenilgisiyle başlamasına rağmen sergilediği futbolla otoritelerden umut verici eleştiriler alan Bucaspor İcra Kurulu, t

Spor Toto Süper Lig'e Beşiktaş yenilgisiyle başlamasına rağmen sergilediği futbolla otoritelerden umut verici eleştiriler alan Bucaspor İcra Kurulu, takviye çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Mehmet Bektur, Beşiktaşlı yöneticilerle Uğur İnceman ve Holosko konusunu maç öncesi görüştüklerini belirterek, "İstanbul ekibi Holosko ile ilgili kararını henüz vermemiş. Verdikten sonra tekrar bizimle temasa geçecekler. Uğur İnceman için ise olumlu görüş beyan ettiler. Hocamızla ve Uğur'la görüşeceğiz. Beşiktaş Kulübü olumlu tavrını devam ettirirse, hocamız da ister ve Uğur da olumlu koşullar sunarsa, kendisiyle anlaşabiliriz. Kadromuza Holosko'yu katmak ve heyecanlı bir takım oluşturmak istiyoruz." dedi.

Başkan Bektur, Beşiktaş maçında takımın ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu da belirterek, takımda sorun olmadığını ancak İzmirlilerin maça çok ilgi göstermediğinden dert yandı. Bilet fiyatlarının bunda etkili olabileceğini kabul eden Bektur, "Eğer taraftar ilgisi, bilet fiyatındaki hatalı tespit nedeniyle azsa, bu tespitimizi tadil ederiz. Eğer durum böyleyse, bir sonraki maçta stadın dolmasını bekleriz. Stat dolarsa da tüm İzmirli sporseverlerden özür dileriz. Dolmazsa da İzmirli sporseverlerin de bize olan tutumları hakkında düşünürüz." ifadesini kullandı.

Ligde ikinci haftada deplasmanda Kasımpaşa ile mücadele edecek Bucaspor'da ilk onbirde oynayan oyuncular salı gününe kadar izin yapacak.