Bağından üzümle oruç açtılar

Ramazan etkinliklerinin en yoğun yaşandığı ilçelerin başında gelen Bağcılar'da farklı bir iftar programı daha gerçekleştirildi. Bağcılar Belediyesi No

Ramazan etkinliklerinin en yoğun yaşandığı ilçelerin başında gelen Bağcılar'da farklı bir iftar programı daha gerçekleştirildi. Bağcılar Belediyesi Nostalji Bahçeleri'nden üzüm bağında iftar programı düzenlendi. İftara katılan davetliler bağından üzüm yiyerek oruçlarını açtı.

Bağcılar Belediyesi, nostalji bahçelerinden biri olan üzüm bağında iftar programı düzenledi. Programa katılan davetliler oruçlarını bağından üzüm yiyerek açtı. Programın açış konuşmasını yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Ramazan ayının Türkiye ve tüm dünyaya hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Bağcılar'da Ramazan'ın farklı yaşandığını ifade eden Başkan Çağırıcı, Ramazan boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi. Başkan Çağırıcı, Kazakistan ve Almanya'nın Ham Kenti ile Çanakkale Şehitliği'nde iftar programları düzenleneceğini söyledi.

İftar programına Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Necati Karagöz ile çok sayıda davetli katıldı.

2 bin 400 metrekare alan üzerine kurulu olan üzüm bağında 50 metrekarelik bir bağ evi bulunuyor. 9 çeşit üzümün dikili olduğu bağda 218 adet asma var.