Keçiören'de Karadeniz Rüzgarı
Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği "Ramazan Akşamlarında Hemşehri Buluşmaları" etkinliği tüm Karadenizlileri Keçiören'de buluşturdu.

Belediye Başkanı Mustafa Ak da eşlik etti. Keçiören'de Ramazan'ın ruhuna uygun etkinlikler yaptıklarını ve bunlardan bir tanesinin de "Ramazan Akşamlarında Hemşehri Buluşmaları" olduğunu söyleyen Başkan Ak, "Keçiören Ramazan'ı dolu dolu yaşıyor. Bugün Karadenizli hemşehrilerimizle beraberiz. O bölgenin kültürünü ve değerlerini burada görme fırsatını yaşadık" dedi.
Keçiören'de Türkiye'nin dört bir yanından gelen insanların yaşadığını ve her birinin kendi bölgesi, yöresinin kültürünü değerini yaşattığını belirten Başkan Mustafa Ak, "Keçiören'e küçük Türkiye desek yeridir. Keçiören'i oluşturan tüm hemşehrilerimiz kendi bölgelerinin güzelliğini, havasını ve kültürünü bu hemşehri buluşmalarında sergileyecekler" diye konuştu.
