Büyükşehir Belediyesi Sıcak Dinlemiyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, güneş altında hissedilen 60 derece sıcaklığa rağmen asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Yol Müdürlüğü ekiplerini denetleyerek moral verdi

Büyükşehir Belediyesi Sıcak Dinlemiyor
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, güneş altında hissedilen 60 derece sıcaklığa rağmen asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Yol Müdürlüğü ekiplerini denetleyerek moral verdi. Aldırmaz, "Kavurucu sıcak altında görev yapmanın ne anlama geldiğini biliyoruz, ancak bu hizmetler de yaz aylarında olur. Sizleri yürekten kutluyorum" dedi.
Beraberinde Küçük Çıldırım Köyü Muhtarı Mustafa Arsakay ve Dörtağaç Mahallesi Muhtarı Kenan Yüksel'le birlikte asfalt çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, güneş altında hissedilen 60 derece sıcak altında çalışmanın ne demek olduğunu iyi bildiğini söyleyerek, "Ancak bu hizmetler de yaz aylarında yapılır. Yol Müdürlüğü ekiplerimiz kavurucu sıcağa rağmen Karahan'da rink yolunda, Küçük Çıldırım Köyü'nde 9 km. uzunluğunda yol, Gölbaşı-Dörtağaç köylerinde ise 7 km. uzunluğundaki yolda temel malzeme serme ve asfalt çalışmaları aralıksız sürmektedir" şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, daha sonra şunları söyledi:
"Bir yandan Adana'nın aşırı sıcakları, diğer yandan asfalt malzemesinin sıcaklığı birleşince, Yol Müdürlüğü işçilerimizin hissettiği sıcak, Meteoroloji tahminlerinin çok üzerine çıkıyor. Bu koşullarda çalışmanın ne anlama geldiğini biliyoruz, ancak bu tür hizmetler de yaz aylarında yapılır. Ulvi görev yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yol Müdürlüğü ekiplerinin, denetleme yaptığı bölgelerin dışında bir gün içerisinde 18 ayrı bölgede hizmet ürettiğini sözlerine ekledi.