Kırşehirli işadamlarının iftar daveti

Kırşehirli İşadamları Ercan Malkoç, Mehmet Malkoç ve Oğuz Altın, il protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve işadamlarıyla iftard

Kırşehirli İşadamları Ercan Malkoç, Mehmet Malkoç ve Oğuz Altın, il protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve işadamlarıyla iftarda biraraya geldi.

Yemeğe Vali M. Ufuk Erden, Ak Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Mikail Arslan, MHP Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ak Parti 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, Emniyet Müdürü Osman Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Gürsoy, TSO Meclis Başkanı Zafer Çam ve yönetimi, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Müfit Göçen ve yönetimi, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Ahi Baba Mustafa Karagüllü, Organize Sanayi Derneği Başkanı Mustafa Avkapan, İşadamı Hayri Aslan, Süleyman Eraslan, Ziya Kabadayı, Yüksel Coşar, Şaban Çelik, Mustafa Çelik, Hidayet Yağmur, KIRÇED Başkanı Mustafa Bağ, siyasi partilerin temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Yemek sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İşadamı Ercan Malkoç, Ak Bayır tepesinde yapımım devam eden 5 yıldızlı termal otelin 2011 yılının Mart ayında hizmete gireceğini söyledi. Malkoç, Kırşehir'de yaşanan birlikteliğin Ahi Evran felsefesine yakışır olduğunu ve Kırşehir birlikteliğinin tesisi noktasında düzenledikleri iftar yemeğine katılarak kendilerine destek veren tüm davetlilere teşekkür etti. 5 yıldızlı otel yatırımının bulunduğu bölgede yol ve alt yapı çalışmaları noktasında Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Vali M. Ufuk Erden ile görüşme sağladıklarını da kaydeden İşadamı Ercan Malkoç, " Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Bahçeci ve Kıymetli Valimiz Sayın M. Ufuk Erden ile otelimizin bulunduğu alanda yol ve alt yapı çalışmalarının bitirilmesi noktasında görüşme yaptık. 10 gün içinde yolumuzun tamamlanacağına ilişkin mutluluk verici bilgi aktardılar. Kendilerine yatırımcıya ve bize sundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz " dedi.