Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Karabük'te (2)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Safranbolu ilçe partisinin çıkışında genç bir kız 'Başbakan Tayyip' diye bağırınca bir anda gerginlik yaşandı.

Bugün referanduma hayır mitingleri için Düzce'nin Akçakoca ilçesinden öğlen saatlerinde mitinge başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak ve Bartın'ın ardından son durağı Karabük oldu. Bir günde 5 miting yaparak 6. mitingi için Karabük'e gelen Kılıçdaroğlu, miting sonrası Safranbolu ilçesine geçti. Burada Belediye çadırında halkla birlikte iftar açan Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Safranbolu CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sonrası çıkışında partililer tarafından 'Başbakan
Kemal' diye slogan atılmasının ardından oradan geçmekte olan ve ismi öğrenilemeyen genç bir kız, 'Başbakan Tayyip' diye slogan attı. Bunun üzerine yaşanan gerginlik üzerine sivil bir polis genç kızı iterek uzaklaştırmaya çalışırken, genç kız 'Siz Tayyip'in ekmeğini yemiyor musunuz?' deyince polis genç kızı iterek uzaklaştırdı. Genç kız ise "Başbakan Tayyip. Yediğin taşa pislemeyeceksiniz. Doğru olacaksınız" diyerek uzaklaştı.
Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise parti otobüsü ile konaklayacağı Park Otel'e geçti.
Kılıçdaroğlu, yarın sabah 10:00'da gazetecilerle kaldığı otelde bir araya geldikten sonra kentten ayrılacak.