Milletvekili Arslan Silvan'da

AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, Silvan ilçesinde STK'ları ziyaret ederek babasının adın yaptırdığı camide cuma namazını kıldı.

Milletvekili Arslan Silvan'da
Silvan ilçesine gelen AK Parti Milletvekili İhsan Arslan, Sanayi Sitesinde babası Haci Ali Arslan, adına yaptırdığı camide partililerle birlikte cuma namazını kıldı. Cuma namazından sonra AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Yunus Oruç, AK Parti Silvan İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan ve beraberindekilerle birlikte Kaymakam Doğan Demirdaşı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Silvan Kaymakamı Doğan Demirdaş, Silvan ilçemizin genelinde yapılan
SODES, KÖYDES ve eğitim alanlarında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Demirdaş, eğitimi çok önemsiyoruz. Yüksek Okulun bir an önce açılmasını bekliyoruz. Kaç yıldır gündemde bir an önce açılmasını ve ilçemizdeki eğitimin kalitesini yükseltmek adına girişimlerin yapılması gerekir. Bu yüzden bizim için eğitim öncelikli projelerimizdendir" dedi.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Arslan ve beraberindekiler daha sonra Silvan ilçesinde yeni açılan İlçe Müftülük binasına gezerek yetkililerden bilgi aldıktan sonra Esnaf Kefalet Kooperatif başkanı Muhittin Kan, makamında ziyaret etti.
Silvan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Muhittin Kan, geçmiş hükümetler döneminde esnaf faizi yüzde 47'lerdeyken şimdi faiz oranlarımız yüzde 6.5'lara kadar düşmüş, esnafımız şu anda düşük miktarda kredi kullanmaktadır bu da AK parti hükümeti döneminde faiz oraları çok düştü" dedi.
Silvan ilçesinde bulunan 11 mahalle muhtarlarıyla toplanan Milletvekili Arslan, mahalle muhtarları emniyet müdürünün Silvan'daki görevinden alınmasının ardından Emniyet Müdürü Göksel Şahin'in tekrar görevine geri getirilmesini için Arslan'dan destek istedi. Arslan, bu konuyu daha önce valimizle görüştüm valimiz ve Silvan Kaymakamının Emniyet müdürünün çalışmalarının beğenmediklerini bu nedenle de Diyarbakır merkeze alındığı doğrultusunda bilgi verildiğini söyledi.