LYS tercih sonuçları Sorgulama Paneli ( LYS sonuçları)

LYS tercih sonuçları Sorgulama Paneli ( LYS sonuçları).ÖSYM yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor. 2010 LYS sınavına giren öğrenciler bugün sonuçları ÖSYM ile aynı anda sitemizde bulabilirler.

LYS tercih sonuçları Sorgulama Paneli ( LYS sonuçları)
LYS tercih sonuçları Sorgulama Paneli ( LYS sonuçları).ÖSYM yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor. 2010 LYS sınavına giren öğrenciler bugün sonuçları ÖSYM ile aynı anda sitemizde bulabilirler.

ÖSYM Merkezinden alınan bilgiye göre LYS sonuçları yarın sabah saat 10.00'da açıklanacak. LYS Sonuçlarına Öğrenciler TC kimlik numaralarını girerek https://lys.osym.gov.tr ve https://lys2010.osym.gov.tr adresinden Öğrenebilecekler.

LYS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM'DEN AÇIKLAMA

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, üniversitelere yerleştirme sonuçlarına ilişkin '(Lisans Yerleştirme Sınavları sonuçlarına göre) tercih değerlendirme işlemleri tamamlanmak üzere. Üniversitelere yerleştirme sonuçlarını en erken cuma günü açıklayabiliriz, hafta sonu da olabilir' dedi.

TURKCELL'DEN AÇIKLAMA

Turkcell'den yapılan açıklamada, Turkcell'in ESTER Mobilöğren işbirliği ile geliştirilen bu servisinden yararlanmak isteyen üniversite adayı Turkcell'lilerin, yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için önkayıt yaptırabildikleri belirtildi.

Yapılan açıklamada, sonuçlar açıklanmadan önce ''KAYIT'' yazıp boşluk ve TC kimlik numarasını 3366'ya SMS atan Turkcell'lilerin, sonuçlar açıklanır açıklanmaz yerleştirme sonuç bilgilerini cep telefonlarından öğrenmiş olacakları ifade edildi.

Açıklamada, adayların, yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra da ''YER'' yazıp boşluk ve TC kimlik numarasını 3366'ya SMS ile göndererek sonucu öğrenebilecekleri belirtildi.