Kaymakam Su göreve başladı

Hatay'ın İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun'un gelişmiş ve sosyal bir şehir olduğunu belirtti. Kaymakam Su, "Kapımız herkese açık. İskender

Hatay'ın İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun'un gelişmiş ve sosyal bir şehir olduğunu belirtti. Kaymakam Su, "Kapımız herkese açık. İskenderun halkına hizmet noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Son kaymakamlar kararnamesiyle Terme Kaymakamlığı'ndan İskenderun Kaymakamlığı'na atanan Ali İhsan Su, görevine başladı. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, ilçenin sanayi turizmi ile her yönden gelişme potansiyeline sahip özel bir şehir olduğuna vurgu yaptı. İskenderun'daki potansiyeli en iyi şekilde değerlendireceklerini belirten Kaymakam Ali İhsan Su, "İskenderun'la ilgili olumlu izlenimler edindim. Gerçekten de kentimiz ülkemizdeki pek çok ilden bile daha büyük bir şehir. Sanayisi, limanı, doğa ve tarihi güzellikleriyle adından söz ettiren ilçemizi daha iyi yerlere taşımak için siyasileri, sivil toplum kuruluşları, basını ve işadamlarıyla koordineli olarak çalışacağız ve istişareler yapacağız. Kapımız herkese açık." şeklinde konuştu.