Ak Parti Mersin'de 'Yeniden Yapılanma' Çalışmaları

AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, yönetime giren ya da girmeyen isimleri de yanlarına alıp, partililer arasında ayrım yapmadan çıkmış oldukları yolda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi

Ak Parti Mersin'de 'Yeniden Yapılanma' Çalışmaları
AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, yönetime giren ya da girmeyen isimleri de yanlarına alıp, partililer arasında ayrım yapmadan çıkmış oldukları yolda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.
AK Parti Mersin'de yeni oluşturulan il ve merkez ilçe teşkilatları düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. İl Binası'nda yapılan toplantıda Mekin Merter Salt'ın yanı sıra Akdeniz İlçe Başkanı Niyazi Altun, Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı ve Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet Ali Eroğlu da hazır bulundu. Burada konuşan Salt, teşkilatlarda görev yapacak olan adaylarla birlikte listelerin belirlenmesi ve bunların genel merkeze sunulmasının uzun zaman aldığının altını çizdi.
Diğer ilçelerin oluşturmuş oldukları yeni yönetimleri tanıtmasına karşın, kendilerinin il ve merkez ilçe yönetimlerini birlikte tanıtma kararı aldıklarını hatırlatan Salt, yönetim kurulu listelerini oluştururken de tecrübeye önem vererek, geçmişte partiye hizmet etmiş isimlerden yararlanma yoluna gittiklerini anlattı.
Daha önce siyasete girmemiş ve siyasette pek fazla görünmemiş ancak işinde olduğu gibi kendi yaptığı işte de başarılı olanları partinin saflarına kattıklarını dile getiren Mekin Merter Salt, "Mersin'de güzel işler yapmış, belirli yerlere gelmiş arkadaşlarımızı da aramıza kattık.Yönetim kurulu listesine girmiş veya girmemiş arkadaşlarımızı yanımıza alarak ayırım yapmadan çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. Şu anda parti yönetiminde yer alan isimlerle tek tek görüştüğünü dile getiren Salt, bu noktada da yönetimdeki her bir ismin sahaya inerek, AK Parti için daha fazla zaman harcamalarını istedi.
Önümüzdeki hafta geniş katılımlı bir 'Danışma Meclisi' yapmak istediklerini, bu konuda da Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile de görüştüklerini açıklayan Salt, söz konusu meclis toplantısına da Ekrem Erdem ile birlikte Mersin milletvekilleri ve koordinatör milletvekillerinin de katılacağı, toplantıda da partinin genel stratejileri ve referandum sürecinde yapılması gerekenlerin ele alınacağını söyledi. Salt, 'İl Danışma Meclisi Toplantısı' sonrasında da partililerin de katılımıyla bir iftar yemeği vermeyi de düşündüklerini vurguladı.