Patnos Kaymakamı Niyazi: Temel felsefemiz insana hizmet olacak

Patnos İlçe Kaymakamlığı'na atanan Fehmi Sinan Niyazi, temel felsefelerinin insana hizmet olacağını söyledi. Son olarak Bolu Seben Kaymakamlık görevin

Patnos İlçe Kaymakamlığı'na atanan Fehmi Sinan Niyazi, temel felsefelerinin insana hizmet olacağını söyledi. Son olarak Bolu Seben Kaymakamlık görevini yürüten Fehmi Sinan Niyazi, çıkartılan son kararname ile Sakarya'nın Pamukova ilçesi kaymakamlığına atanan Tuncay Dursun'un ardından Patnos kaymakamlığı göreve başladı.

İlçeye gelerek makamında ziyaretleri kabul eden Kaymakam Niyazi, temel felsefelerinin insana hizmet olacağını belirtti. Niyazi, öncelikli hedeflerinde eğitim ve öğretim olduğunu belirterek, okul çağında olup derslik sıkıntısından okula gidemeyen binlerce çocuk bulunduğunu kaydetti.

Kaymakam Niyazi ayrıca barınma sorunu nedeniyle özellikle kırsal kesimlerde yaşayan kızların ilköğretimi bitirdikten sonra liseye devam edemediğini vurgulayarak, "Bu gibi yerlerin kalkınamaması hep eğitimsizlikten olmuştur. Biz de başta eğitim olmak üzere ilçedeki tüm sorunlara gerekli hassasiyeti göstermeye çalışacağız. Bunun için de Patnos'u üst seviyelere çıkarmak için ilçede bulunan tüm kurum amirleriyle fikir alışverişinde bulunacağız. Patnos'a atanmamın bana ve ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İstanbul doğumlu olan Niyazi evli ve bir çocuk babası. Fehmi Sinan Niyazi'nin daha önce Rize Hemşin, Bilecik Yenipazar ve son olarak Bolu Seben'de kaymakamlık görevlerinde bulunduğu bildirildi.