Nilüfer'de sular kesilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Nilüfer ilçesinde 16 - 20 Ağustos ta

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Nilüfer ilçesinde 16 - 20 Ağustos tarihleri arasında zaman zaman zorunlu olarak su kesintisi uygulanacak.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Nilüfer İlçesi Özlüce Mahallesi'nde yapılacak içme suyu şebeke bağlantı çalışmaları nedeniyle 16 Ağustos Pazartesi ile 20 Ağustos Cuma tarihleri arasında zaman zaman zorunlu olarak su kesintisi yapılacak. Özlüce Mahallesi'nde 08.00 ile 18.00 saatleri arasında uygulanacak su kesintisinden Dostluk, Site, Sıla, Barış, Anadolu, Temizel ve Egemenlik Caddeleri ile Kırmızıgül, Ağaçlı, Özcan, Özenç, Güllü, Heybetli, Güldefe, Meşeli ve Gülüm sokakları ile civarı etkilenecek.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.