GETİAD Başkanı Erdem Aydın güven tazeledi

Genç Tüccarlar ve İş Adamları Derneği (GETİAD) Genel Kurulu'nda Erdem Aydın yeniden başkan seçildi.

GETİAD binasında yapılan Genel Kurul'a dern

Genç Tüccarlar ve İş Adamları Derneği (GETİAD) Genel Kurulu'nda Erdem Aydın yeniden başkan seçildi.

GETİAD binasında yapılan Genel Kurul'a dernek üyesi işadamları katıldı. Kurulda bir konuşma yapan GETİAD Genel Sekreteri Hasan Tike, 2010 bu yıl referandum olacağı için Türkiye için önemli bir yıl olacağını söyledi. Tike, "Önümüzde çok önemli bir referandum var ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan referandumu bir genel seçim havasına sokmak isteyenler var. Referandumda Türkiye demokrasiye, insan haklarına ve özgürlüğe ne kadar önem verdiğini oylayacak. Bugün demokrasi taleplerimizi seslendirme ve demokrasimizi yerleştirme adına millet olarak zor bir dönemden geçmekteyiz." dedi.

Yapılan seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan Erdem Aydın ise ekibiyle beraber 3 yıl daha Genel Kurul'dan yetki aldığını vurgulayarak, "GETİAD'ın Denizli İş dünyasındaki yeri ve önemi kurulduğu 1993 yılından buyana her geçen gün daha da artmaktadır. GETİAD İş dünyasında araştırmacı, yenilikçi, uzlaşmacı birleştirici bir misyon üstlenmiş ve Denizli'nin dış Dünya'ya açılan penceresi olmayı gelişmesine katkı sağlamayı misyon edinmiştir." diye konuştu.

Başkanlığını Erdem Aydın'ın yaptığı GETİAD Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer aldı: Mustafa Can Pekdemir, Doğan Değirmenci, Ali Süt, Serdar Kundak, Murat Tarakçı, Mehmet Serin, Bülent Taslacı, Ali İhsan Kahveci, Bilal Gören, Emin Barıner, Ahmet Bora Yaşar ve Türker İşler.