Fethiye'de 'Ramazan Dayanışması' kampanyası

Muğla'nın Fethiye ilçesinde açılan Tesco Kipa Alışveriş Merkezi, Kızılay ile 'Ramazan Dayanışması' kampanyası başlattı. Kampanya ile müşterilerin mağa

Muğla'nın Fethiye ilçesinde açılan Tesco Kipa Alışveriş Merkezi, Kızılay ile 'Ramazan Dayanışması' kampanyası başlattı. Kampanya ile müşterilerin mağazadan satın alacağı Ramazan paketleri, Türk Kızılayı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Tesco- Kipa ve Türk Kızılayı'nın 2007 yılından bu yana Türkiye genelinde uyguladığı Ramazan dayanışması kampanyası, bu yıl Fethiye'de de başladı. Kampanya kapsamında Kipa tarafından hazırlanan Ramazan paketleri 6 Ağustos-8 Eylül 2010 tarihleri arasında müşterileri tarafından Kızılay'a bağışlanabilecek. Mağazalarda gerçekleşecek bağışları Kızılay görevlileri teslim alacak.

Konu hakkında açıklama yapan Fethiye Türk Kızılayı Başkanı Akif Arıcan, kampanya ile amaçlarının hayırseverlerin kişi bulma ve paket taşıma derdine son vermek olduğunu söyledi. Kampanyanın, 10 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında yürütüleceğini belirten Arıcan, kampanyanın 'Siz bağışlayın, biz dağıtalım' sloganıyla yürütüleceğini dile getirdi. Kampanya dahilinde Tesco Kipa Fethiye mağazasında Ramazan paketleri hazırlandığını hatırlatan Akif Arıcan, şöyle konuştu:

"Ramazan paketlerini alan hayırsever vatandaşlarımız kasa çıkışında kurulan Kızılay standına yönlendirilecekler. Bağışı alan Kızılay görevlisi paketin üzerine kurumun logosunu yapıştıracak ve belge ile bağışçıdan paketi teslim alacak. Bağışçılar koli sayısı konusunda sınırlandırılmayacak. Yardımseverlerin talebine göre bağışçılar bağışlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşması hakkında kısa mesaj veya elektronik posta aracılığıyla bilgilendirilecektir. 5 farklı içerikte hazırlanan paketler Ramazan ayı boyunca 9,90, 19,90, 29,90, 44,90 ve 59,90 TL fiyat aralıklarıyla satışa sunulacaktır."