Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanı Recai Akyel ve yeni seçilen üyelerini kabul edecek. Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde, AK Parti Dış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanı Recai Akyel ve yeni seçilen üyelerini kabul edecek. Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde, AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı 4. Geleneksel İftarı'na katılacak. (15.00 - 19.59)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin referandum çalışmaları kapsamında Kırşehir, Kırıkkale ve Ankara'nın Elmadağ ilçesinde düzenlenecek mitinglerinde halka hitap edecek. (12.00 - 15.00 - 17.00)

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı'nı yapacak. (16.30)

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihad Vardan, basın mensuplarına iftar yemeği verecek. (20.00)

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Lale Saral Develioğlu, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelecek. (20.00) (Kamerasız izlenecek)

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirecek. (10.30)

YAŞ kararlarıyla 1. Ordu Komutanlığı'na atanan Ege Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu önce İzmir Valisi Cahit Kıraç'a daha sonra da Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na veda ziyareti düzenleyecek. (09.30 - 10.30)

GSYİAD'ın iftarına Adnan Polat katılacak.

Spor Toto, Süper Lig'e isim sponsoru olacak. (14.00)

Takımların hafta sonu oynanacak maçlarına yönelik çalışmaları takip ediliyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüp binasında basın toplantısı düzenleyecek.( 11:00)

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerin'de basın toplantısı düzenleyecek.(11.00)