Başkan Kocamaz Yemek Dağıttı

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilk iftarını belediye tarafından açılan aşevinde protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte açtı.

Başkan Kocamaz Yemek Dağıttı
İlk olarak Türkistan Caddesi'nde bulunan Mencik Baba türbesinde vatandaşlara üç çeşit yemek dağıtarak hayır dualarını alan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, daha sonra 27 Aralık Stadı altında bulunan aşevine geçti.
Burada Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Müftü Abdulkerim Akbaba, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte iftarını açan Başkan Kocamaz, Ramazan gibi kutsal bir ayda toplumsal dayanışmayı sağlamak adına yaptıkları bu girişimin bir ay boyunca devam edeceğini söyledi.
Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu vurgulayan Başkan Kocamaz, "Yaz mevsiminde bir ramazan ayını birlikte karşılıyoruz. Bu sıcak ortamda vatandaşlarımız inançları doğrultusunda, inançları gereği ramazan orucu tutmanın gayreti içerisindeler. Bizde Tarsus Belediyesi olarak, her yıl olduğu gibi bu yılda özellikle, dar gelirli vatandaşlarımıza Ramazan ayında bir sıcak çorba verme gayreti içerisindeyiz. Elbette sadece burada verilen yemek yeterli değil, bunun yanında gıda yardımları yapıyoruz. Ben buradan Tarsuslu hemşerilerime çağrıda bulunmak istiyorum. Özellikle bu Ramazan ayında, hayır ayında insanlara hayır yapma doğrultusunda üzerlerine düşenleri yapsınlar ve bu dar gelirli vatandaşlarımıza hiç olmazsa bu mübarek ayda katkı yapmış olsunlar ve kendileri adına da, geçmişleri adına da bir sevaba imza atmış olsunlar. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Ramazan ayını kutluyorum, Ramazan ayının huzur,dostluk ,barış ve kardeşlik getirmesini, artık anaların göz yaşlarının dinmesini ve memlekete artık sükunetin gelmesini niyaz ediyorum ve herkesi özellikle bu Ramazan ayı vesile ile birbirine hoşgörülü davranmaya ve dayanışma içerisine girmeye, birbirinin eksiğini kapatmaya maddi manevi yardım yapmaya davet ediyorum" dedi.
Başkan Kocamaz, Mencik Baba türbesinde bin kişilik üç çeşit yemek dağıtımı yapıldığı, aşevinde ise yaklaşık 500 kişilik yemek verildiğini söyledi.