Vali Harput Köylüleri Dinledi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Türkiye'de birlik ve beraberliğin bozulmasına izin verilmeyeceğini belirterek, "Bizler devlet olarak her zaman milletin yanınızdayız

Vali Harput Köylüleri Dinledi
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Türkiye'de birlik ve beraberliğin bozulmasına izin verilmeyeceğini belirterek, "Bizler devlet olarak her zaman milletin yanınızdayız. Vatandaş olarak sizleri de yanımızda hissediyoruz" dedi.
Vali Şahabettin Harput, Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık, Özel İdare Genel Sekreteri Kemal Demirel ve İl Tarım Müdür Yardımcısı Gürsel Günay ile birlikte Nilüfer'e Bağlı Fadıllı Köyü'nü ziyaret etti.
Harput ve beraberindekileri, köyün girişinde Köy Muhtarı Yavuz Güleç ve köy halkı karşıladı. Köy meydanındaki kahvenin bahçesinde köylülerle sohbet eden Harput'a, köylüler dertlerini anlattı. Muhtar Güleç, futbol turnuvalarında köy takımının oldukça başarılı olduğunu söyledi. Uluabat Gölü'ndeki suların yükselmesi sebebiyle futbol sahasının su topladığını dile getiren Güleç, "Köy gençlerinin maç yaptıkları sahanın fiziki şartları çok kötü. İlkbahar mevsiminde Uluabat gölünün suları yükseldiği zaman sahamız sular altında kalıyor. Ayrıca ortası çukur olduğu için su toplanıyor ve gençlerimiz maç yapamıyorlar. Bu konuda sizden yardım istiyoruz" dedi.
Valilik olarak köylere yönelik üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini belirten Harput, Bursa köylerinin doğal güzellikleriyle dikkat çektiğini belirtti.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZDURMAYALIM"
Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğunu ifade eden Harput, "Birlik ve beraberliğimizi bozmayın ve bozdurmayın. Dünyada herkes güçlünün yanında yar alıyor. O zaman güçlü olmak gerekiyor. Bunun yolu da birlik beraberlikten ve çok çalışmaktan geçiyor. Mehmet Akif diyor ki, 'Girmeden bir millete tefrika düşman giremez. Topluca vurdukça yürekler onu top sindiremez' Komşumuz Irak'ın önce birliğini bozdular sonra da işgal ettiler. Bu bize örnek olmalı. Bizler bu memlekette bin senedir beraber yaşıyoruz. Bin yıldır bir arada yaşayan insanlar arasında ayrılık gayrlık olur mu? Köylüsüyle, şehirlisiyle, memuruyla herkes işini en iyi şekilde yaparak ülkesine hizmet etmeli" şeklinde konuştu.