Sarıyer Belediyesi Ramazan'a hazır

Sarıyer Belediyesi, Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayı süresince, Sarıyer Merkez, Ferahevler, İstinye, Yeniköy ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerinde kurulacak çadırlarda, günde 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verilecek. Ayrıca, İhtiyaç sahibi 10 bin kişiye erzak kolisi ve iftar paketi dağıtılacak.

Sarıyer Belediyesi Ramazan'a hazır
İstinye Tersane Alanı’nda düzenlenecek Ramazan Şenlikleri 11 Ağustos Çarşamba günü Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in konuşması ve Kibariye konseri ile başlayacak.

Ramazan ayı boyunca sürecek şenliklerde Edip Akbayram, Kıraç, Kibariye, Fuat Saka, Metin Şentürk, Hüseyin Turan ve Hakan Altun gibi ünlü sanatçılar sahne alacak. Şenliklerde Türk sinemasının son dönem filmleri de gösterilecek.

Şenliklerde, film gösterimleri, tiyatrolar, şiir dinletileri, fasıl grupları, palyaço, Çiftetelli ekibi, meddah, Hacivat-Karagöz, halk oyunları, kukla, sihirbaz gösterileri ile yarışmalar ve Ramazan sohbetleri yer alacak. Ayrıca Türk sinemasının son dönem filmlerinden, Deli Dumrul, Çıngıraklı Top, Suna, Deli Deli Olma, Son Cellat ve Dokuz filmlerinin gösterimi yapılacak.

Şenlikte farklı günlerde sahne alacak sanatçılar ise şöyle:

Reyhan Ataman, Ruşen Aydeniz, Nurettin Güleç, Günay, Ali Aydoğan, Zarife, Zeyno, Zeynep Başkan.