Denizli Belediyspor'da Seçmeler Devam Ediyor

Denizli Belediyespor'un altyapısını oluşturmak için bir süre önce başlayan seçmelere devam ediliyor.

Denizli Belediyspor'da Seçmeler Devam Ediyor
TFF 3.lig 3.grupta mücadele edecek olan Denizli Belediyespor bu sezon genç oyuncularla yoluna devam ediyor. Kırmızı beyazlılar geleceğe yatırım için futbolcu seçmelerini önümüzdeki günlerde 4 statta birden sürdürecek. Altyapıyı daha da güçlendirmek ve geniş tabana yayabilmek için gerçekleştirilecek olan seçmeler Karşıyaka stadında 14-15 Ağustos, Akkonak Stadında 16-17 Ağustos Kınıklı Stadında 18-19 Ağustos ve Gümüşler Stadında ise 20-21 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Altyapı Antrenörü Aliksan Urcanlı, bundan böyle futbolcunun ayağına gideceklerini belirterek, "Denizli büyük bir il. Futbolcu kardeşlerimiz içinde 2 minibüs veya otobüs değiştirip seçmelere veya antrenmanlara gelenler var. İl dışından gelenlerde kendilerine en yakın stadı tercih edip, seçmelere katılabilecekler. Belediyespor olarak bundan böyle hizmeti mahallelere yayacağız ve yetenekli gençlere mahallelerinde antrenman yaptıracağız" dedi.
Öte yandan kamp çalışmalarını Cankurtaran'da sürdüren Denizli Belediyespor, sezonun ilk hazırlık maçında Denizlispor A-2 takımı ile 3-3 berabere kaldı.