Bingöl'de İftar Çadırı Doldu Taştı

Ramazan ayının ilk günü iftar çadırına Bingöllüler yoğun ilgi gösterdi.

Bingöl Belediye Başkanlığı tarafından yeraltı çarşısı üstünde kurulan iftar çadırında Ramazan'ın ilk gününde uzun kuyruklar oluşurken, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun ile Belediye Başkanı Serdar Atalay vatandaşlara yemek dağıttı. Belediye Başkanlığı tarafından görevlendirilen 10 kişinin çalıştığı iftar çadırına gelen vatandaşlara 3 çeşit yemek ikram edildi. Çadırda açılan ilk iftar menüsünde mercimek çorbası, etli patates ve pirinç pilavı yer aldı. Sıraya girerek
yemeklerini alan vatandaşlar, akşam ezanı ile birlikte iftarlarını açtılar. Belediye tarafından verilen bu hizmetten memnun olduklarını belirten vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür ettiler.
İftar çadırında günlük olarak 500 kişiye sıcak yemek ikram edileceğini belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay, çadırın Ramazan boyunca açık kalacağını ve isteyen hayırsever vatandaşların çadırda yemek verebileceğini ifade etti.
Ramazan'ın ilk gününde çadıra Belediye Başkan Yardımcıları Ali Sezgin, Burhanettin Arıkız, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Cevdet Çalbay, Bingöl Müftüsü Hasan Çağlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yunus Bulmuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
(AKK-EA-Y)