ARDA SATILIK DEĞİL

Galatasaray'ın 1 numaralı ismi Başkan Adnan Polat, Arda Turan'la ilgili spekülasyonlara açıklık getirerek...


Galatasaray'ın 1 numaralı ismi Başkan Adnan Polat, Arda Turan'la ilgili spekülasyonlara açıklık getirerek, yıldız futbolcuyu kesinlikle kadroda tutacaklarını bir kez daha yineledi.
İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy'u Haliç Tersanesi'nde ziyaret eden Polat, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, gündemdeki konulara açıklık getirdi. Arda Turan'ı kesinlikle satmayacaklarını söyleyen Başkan Adnan Polat "Bu konuda defalarca açıklama yaptık, ama hala saçma sapan haberler yapılıyor. Arda bir yere gitmeyecek. Bunları söylemekten bıktım" diyerek tepkisini ortaya koydu.
Baptista'nın sarı-kırmızılı takıma transferinin sorulması üzerine de Başkan, "İsim konusuna kesinlikle girmek istemiyorum. Gazetede çıkan isimlerin yüzde birini alsaydık, üç tane kurulu kadromuz olurdu" ifadesini kullandı.

'Bütçemize uymalı'
İtalya'daki transfer görüşmeleri hakkında da bilgi veren Adnan Polat şöyle devam etti:
"Ben bir hafta İtalya'da görüşmeler yapmışım. Yok öyle bir şey. Bir gün oraya gittim ve Belgrad'a geçtim. Ancak tabii ki, transfer görüşmeleri yapıyoruz. Kendi bütçemize uygun şekilde hareket ediyoruz. Bütçemize uymayan futbolcuları almayı düşünmüyoruz. İhtiyacımız olan bir-iki oyuncu var ve onları almak istiyoruz. Bu bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir".
Kavgasız bir sezon temennisinde bulunan Polat, hakemlerin de kuralları cesurca uygulamasını istedi. Sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğunu dilediğini belirten Başkan, Elano'nun kendi oyuncuları olduğunu söylerken, "Ancak dünyada satılmayacak futbolcu yoktur" diyerek Brezilyalı'yı satma niyetinde olduklarını da tekrarladı.

 

 Nostaljik ziyaret
Adnan Polat ile yönetici Taner Aşkın, İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy ve Haliç Tersanesi ekibi  "geçmişe yolculuk" duygusuyla tarihi tersaneye bir ziyaret gerçekleştirdiler. Polat, Paksoy'a üzerinde "İDO ve PAKSOY" yazan sarı-kırmızılı forma hediye ederken, kendisine de gemi maketi verildi.