Sınavlara Alınmayacaklar

Denizli'de yapılan denetimlerde, sürücü kurslarında direksiyon eğitimine katılmayan adaylar tespit edilerek, direksiyon eğitimleri iptal edildi.

Sınavlara Alınmayacaklar
Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açıklamada, Üçler mevkindeki sürücü aday eğitim pistinde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un başkanlığında yapılan denetimlerde, sürücü kurslarının direksiyon eğitimine katılmayan adaylar tespit edilerek direksiyon eğitimleri iptal edildi.
Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, özel öğretim kurumlarının da Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunduğunu belirterek, "Özel öğretim kurumları, vatandaşlara hizmet götürmektedir. Sürücü aday eğitim pistinde yapılan denetimde bazı adayların direksiyon çalışmasına katılmadığını tespit ettik. Mevzuat gereği direksiyon eğitimi alacak olan aday 20 saat direksiyon eğitimi almak ve sürücü kursu adayını bu eğitimden geçirmek zorunda. Direksiyon eğitimi almayan adayların sınavlara girmesi mümkün değil" dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğü olarak motorlu taşıtlar sürücü kurslarına da çağrıda bulunan Oğuz, adaylara en iyi şekilde eğitim vermelerini istedi.