'Sevgiye Uzanan Eller' Projesi

Adana Valiliği tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan göçe derek Adana'ya yerleşen ailelerin çocuklarına yönelik "Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının final maçında Recai Gizer ve Mehmet Ali Yılmaz İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi

'Sevgiye Uzanan Eller' Projesi
Adana Valiliği tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan göçe derek Adana'ya yerleşen ailelerin çocuklarına yönelik "Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının final maçında Recai Gizer ve Mehmet Ali Yılmaz İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi.
5 İlköğretim okulunun "Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamında okullar kapandıktan sonra 96 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen futbol turnuvasının bugün final maçı yapıldı. Final maçına Adana Valisi İlhan Atış, İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi ve çok sayıda proje çocuğu katıldı. Maç öncesi Recai Gizer İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Boztoprak yaptığı konuşmada proje kapsamında çocukların futbol, voleybol, basketbol ve yüzme sporlarında eğitim gördüğünü spor eğitimin dışında tekne ile göz gezintisi, tren ile yaylalara gittiklerini söyledi.
Konuşmanın ardından Adana Valisi İlhan Atış, sahaya inerek turnuvanın final maçının başlama vuruşunu yaptı. Atış, çocuklara "Sizi çok seviyoruz" dedikten sonra maçı başlattı.
Güneyyıldızı Futbol Sahası'nda 15'er dakikadan 2 devre oynan maçı Mehmet Ali Yılmaz İlköğretim okulu 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.