'Oyumuzu Geri İstiyoruz'

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'un AKP'ye geçişi ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Burhan Emin Biçer, "Siyasetin, siyasi ahlakın, karakterin ve seçmene saygının bu kadar erozyona uğratıldığı böyle bir istifa şimdiye kadar görülmemiştir" dedi

'Oyumuzu Geri İstiyoruz'
Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'un AKP'ye geçişi ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Burhan Emin Biçer, "Siyasetin, siyasi ahlakın, karakterin ve seçmene saygının bu kadar erozyona uğratıldığı böyle bir istifa şimdiye kadar görülmemiştir" dedi.
Biçer, 'Oyumuzu geri istiyoruz' başlığı ile yaptığı açıklamasında, "CHP Döşemealtı İlçe Örgütü, mahalli seçimler öncesi büyük özveri ve fedakarlık göstererek partimizin bu bölgede yetiştirdiği önemli isimleri ve yine partimiz için büyük emek ve zamanını veren çok değerli üyeleri belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliklerinden vazgeçmişler, seçimin kazanılması için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayarak tüm örgüt seferber olmuştur. Seçimi kazanan partimizin Belediye Başkanı Nurettin Tursun'un partimizden istifa ederek AK Parti'ye geçtiğini öğrendik. Siyasetin, siyasi ahlakın, karakterin ve seçmene saygının bu kadar erozyona uğratıldığı böyle bir istifa şimdiye kadar görülmemiştir" sözlerine yer verdi.
İHANETİ İLÇE HALKI AFFETMEYECEK
Açıklamasında "Oyumuzu geri istiyoruz" diyen Biçer, "Bunu nasıl bir vicdani muhasebe ile telafi edecektir merak etmekteyiz. Bölgemizde siyaset yapmanın inceliklerini iyi bildiğini sanan Tursun bir konuda yanılmıştır.İhaneti ilçe halkımız asla affetmeyecektir" ifadelerine yer verdi.