Muratpaşa'dan 5 Noktada Yemek Dağıtımı

Muratpaşa Belediyesi,Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere yemek dağıtacak. 5 noktadan yapılacak dağıtımın yanı sıra 400 aileye sıcak yemek, evlerinde teslim edilecek.

Muratpaşa'dan 5 Noktada Yemek Dağıtımı
Yıl boyunca her gün 2 bin kişiye sıcak yemek dağıtan Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle 5 ayrı noktada toplam 20 bin kişiye yemek dağıtacak. Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Merkez Aşevi ile Doğuyaka, Mehmetçik, Yeşildere ve Sinan Mahalleleri'nin yemek dağıtım noktası olarak belirlediği bildirilirken, mahalle muhtarlarının nezaretinde yapılacak yemek dağıtımın saatinin ise 14.00 olacağı açıklandı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Meclis Üyeleri Hüseyin Kazancı, Musa Kazım Buhurcu, Gültekin Otur, Cemal Sert ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Doğrusoy ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Aşevi'nde yapılan hazırlıkları inceledi. Başkan Evcilmen, Ramazan ayı boyunca günde 20 bin kişilik sıcak yemek dağıtılacağını belirterek,
"Günde 20 bin kişiye sıcak aş dağıtmanın yanı sıra yardıma muhtaç, yaşlı ve hasta 400 yurttaşımıza da sefertasları ile her gün yemek götüreceğiz" dedi.