Mhp'li Kadınlar Mazbatalarını Aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel tarafından atamaları yapılan Ahlat İlçe Başkanlığı Kadın Kolları üyeleri, mazbatalarını İl Başkanı Metin Taşdemir'den aldı.

Mhp'li Kadınlar Mazbatalarını Aldı
MHP Bitlis İl Başkanlığı'nda düzenlenen tören öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan MHP Bitlis İl Başkanı Metin Taşdemir, MHP olarak neden referanduma 'hayır' diyeceklerinin sebebini açıkladı. Taşdemir, "Çünkü Başbakan'ın amacı hem hakim hem savcı olmak. İstediği hakimleri atayarak, mahkemeleri kendi çıkarına göre kullanmak istiyor. Sadece kendi istediği kanunları çıkararak fikrine karşı olan herkesi sindirmek istiyor. Yandaş medya, yandaş müteahhitten sonra yandaş hukuk sistemi ve yandaş hakim oluşturmak istiyor. Tayyip Erdoğan, 'Demokrasi bir trendir. İstediğimiz yere gelince ineriz' diyor. Biz bu despotluğa, diktatörlüğe, adaletsizliğe hayır diyoruz" dedi.
AK Parti'nin insanlara alın teri ile geçimini kazanacak iş vermek yerine, sadaka vermeyi tercih ettiğini öne süren Taşdemir, "Çünkü onurluca yaşayan insanlar yerine kendisine muhtaç bir toplum oluşturmak istiyor. Esnaf iş yapamadığı ve borcunu ödeyemediği için hapse giriyor. İnsanlar karınlarını doyurmak için pazar artıkları topluyor. Çiftçi tarlada çürüyen emeğine ağlıyor. Babalar çocuğunun hastane masrafını karşılamak için böbreğini satılığa çıkarıyor. Bu acılara mahkum olmadığımız için hayır'lı Ramazanlar diyoruz" şeklinde konuştu.
Açıklamaların ardından Ahlat Kadın Kolları Başkanı Gülaser Akyürek ve üyeler mazbatalarını İl Başkanı Metin Taşdemir'den aldı.