Konya'da şehit olan polis memurunun eşi de polis

Konya'da Çumra-Karaman yolunda silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Ömer Durmaz (36)'ın eşi de polis memuru. Durmaz çifti iki erkek çocuk sahibi.

Konya'da Çumra-Karaman yolunda silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Ömer Durmaz (36)'ın eşi de polis memuru. Durmaz çifti iki erkek çocuk sahibi. 13 yaşında Fatih Mehmet ve 6 yaşında Ali Kaan adında iki erkek çocuğu olan polis memurunun eşi Seda Durmaz, olayı öğrenince sinir krizi geçirdi.

Konya Çumra Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak çalışan Ömer Durmaz (36), İçeri Çumra-Karaman yolu Avdul köyü yakınlarında devriye gezerken, motosikletli olduğu tahmin edilen iki kişinin silahlı saldırısına uğradı ve şehit oldu.

Eşi ile beraber Çumra Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Ömer Durmaz'ın Meydan Mah. Mustafa Kemal Bulvarı Çumra Kent Sitesi'nde oturan komşuları da olayı öğrenince gözyaşlarını tutamadılar. Apartman Yöneticisi Ahmet Söylemez, ''Olayı öğrenince çok üzüldüm. Bu mübarek günde böyle bir olaydan dolayı, çok sevdiğim komşum ve dostum olan Ömer Durmaz'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum.'' dedi.