Kılıçdaroğlu Nevşehir'e Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde sürdürdüğü il gezileri kapsamında, 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü partisi tarafından düzenlenen mitinge katılmak üzere Nevşehir'e gelecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde sürdürdüğü il gezileri kapsamında, 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü partisi tarafından düzenlenen mitinge katılmak üzere Nevşehir'e gelecek.
CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü, Aksaray ve Niğde illerindeki programlarının ardından akşam saatlerinde Nevşehir'e geleceğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun akşam saat 17.00'da Türk Telekom meydanında düzenlenecek olan mitingde Nevşehir halkına hitap edeceğini kaydeden Yumuş, Kılıçdaroğlu'nun mitingin ardından geceyi Nevşehir'de geçireceğini kaydetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12 Ağustos 2010 Perşembe günü Hacıbektaş ilçesini de ziyaret edeceğini açıklayan İl Başkanı Bülent Yumuş, Kılıçdaroğlu'nun daha sonra Nevşehir'den ayrılacağını sözlerine ekledi.