Karagöz Unutulmadı

Mersin'de günlük yerel yayın hayatını sürdüren Özgür Haber Gazetesi'nde sayfa sekteri olarak görev yapan ve geçirdiği astım krizi sonucu hayatını kaybeden Elif Karagöz, ölümünün 7

Karagöz Unutulmadı
Mersin'de günlük yerel yayın hayatını sürdüren Özgür Haber Gazetesi'nde sayfa sekteri olarak görev yapan ve geçirdiği astım krizi sonucu hayatını kaybeden Elif Karagöz, ölümünün 7. gününde düzenlenen etkinlikle anıldı.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) tarafından Karagöz'ün görev yaptığı Özgür Haber Gazetesi'nde gerçekleştirilen '7 Yemeği'ne yoğun ilgi gösterildi. MGC Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner, Yükselişim Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yalçın'ın da hazır bulunduğu etkinlikte, Karagöz için Kuran-ı Kerim okutulup dua edildi.
Burada konuşan MGC Başkanı Ahmet Ünal, genç yaşta geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Elif Karagöz'ün acısını yüreklerinde taşıdıklarını söyledi. Ünal, "Meslek kuruluşu olarak; Elif'i yüreklerde yaşatmak ve hafızalara kazımak bizim en ulvi görevimiz. Elif, zorluklarla sürdürdüğü mesleğini ve arkadaşlarının kendine duyduğu sevgiyi yarıda bırakarak aramızdan ayrıldı. Onu çok özleyeceğiz. Ruhu şad olsun" dedi. Yükselişim Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yalçın da mesleki kuruluşların yaşadıkları bu zor günlerinde yanlarında olduğunu bilmenin acılarını bir nebze de olsa hafiflettiğini söyledi. Yalçın, "Sayın başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine bu ince ve anlamlı davranışları nedeniyle teşekkür ediyorum. Elif'i sevgi ve saygıyla bir kez daha anıyoruz" diye konuştu.