Jaja'nın sözleşmesine özel madde

Trabzonspor'un yeni Brezilyalısı Jaja'nın sözleşmesine özel bir madde koydurduğu ortaya çıktı.T...


Trabzonspor'un yeni Brezilyalısı Jaja'nın sözleşmesine özel bir madde koydurduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yeni sezonda şampiyonluğun en önemli adaylarından birisi olduklarını belirterek, "Bu ligde kimse, 'Ben şampiyon olacağım' diyemez. Ancak, 'Adayım' der. Bizde en kuvvetli adaylardan biriyiz" dedi. Bu arada kendisine çok güvenen yeni transfer Jaja'nın sözleşmesine, "12 milyon Euro getirirsem, giderim" maddesi koydurduğu öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şener, artık transfer yapmayı düşünmediklerini belirterek, "Kadromuzda oldukça fazla oyuncu var. Şu an için transfer olması zor gözüküyor ama bu konuda son kararı hocamız verecek" dedi. Şener, üç sezondur yan yana oynayan bir kadroya sahip olduklarını da belirterek, "Bu takıma birkaç takviye yaptık. Sonuç olarak da iki kupa aldık. Süper kupayı alınca lig kupasını almış gibi olursunuz, çünkü onun üstünde bir kupa o. Parasal değeri çok fazla değil ama önemli bir kupa. Bu sene kimse ligde, 'Ben şampiyon olacağım' diyemez. Ancak, 'Adayım' der. Bizde en kuvvetli adaylarından biriyiz. Bunu sadece ben değil tüm futboldan anlayanlar söylüyor. Yeni takviyemiz Jaja'yla birlikte bu daha rahat olabilir. Ben de kulüp başkanı olarak bu iddiadayım" dedi.

"COLMAN İYİLEŞTİRME İSTEDİ"

Şener, yaptığı transferlerin hep altı ay sonra patlama yaptığını da vurgulayarak, "Buna üzülüyorum ama yaptığım transferler hep altı ay sonra patlıyor. Mesela Alanzinho'yu aldık çok eleştirildi ama altı ay sonra kendisini gösterdi. Teofilo'yu aldık eleştirildi ama şu anda geldiği nokta ortada. Şimdi de Jaja'yı aldık ve Ağustos ayındayız. Sanırım oda Ocak ayına doğru gol atmaya başlar. (Gülüyor) Erken atarsa şaşıracağız" diye konuştu. Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın kendilerinden iyileştirme talebinde bulunduğunu da ifade eden Başkan Şener, "Colman'ın uzun bir kontratı var. Bizden bir iyileştirme talebi oldu. Biz de, 'Bakarız' demiştik. Hakikaten yararlı bir oyuncu. O sevdiğimiz iyi oyuncularımızdan bir tanesi" ifadelerini kullandı.

JAJA'DAN SÖZLEŞMEYE ÖZEL MADDE

Şener, yeni transfer Jaja'nın çok iddialı olduğunu da ifade ederek, "Sözleşmeye şöyle bir madde koydurdu; '12 Milyoın Euro getirirsem giderim.' Biz de tabi ki dedik. Bu kendine olan güveninin bir göstergesi. Türkiye'de herkes onun çok kaliteli olduğunu söylüyor. Umarım en kısa zamanda bize çok ciddi katkılar yapar" dedi. Bu arada Şener, UEFA Avrupa Ligi play - off turunda karşılaşacakları İngiliz devi Liverpool'u çok fazla abartmamaları gerektiğini de vurgu yaptı.

İNGİLTERE VİZESİ İÇİN PARMAK İZİ SIKINTISI

Öte yandan Liverpool ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play - off ilk maçı için 19 Ağustos'ta İngiltere'nin Liverpool şehrine gidecek olan Trabzonspor'da, kısıtlı zamanda vize işlemlerini hızlandırmak için yoğun çaba harcanıyor. İngiltere'nin ısrarla istediği parmak izi için Ankaragücü maçı öncesi tüm futbolcuların İngiltere'nin Ankara Başkonsolosluğu'na gideceği belirtildi. Bu arada Kolombiya vatandaşı olduğu için yurt dışı kampı sırasında alınan Schengen Vizesi'nde sorunlar yaşayan Teofilo'da yeni bir sorun yaşanmaması için özel çaba harcanıyor.