İzmir Enternasyonal Fuarı'na Dev Yatırım

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'nda bulunan Kültürpark'taki Coşkun Lunapark'a beş yeni oyuncak getirildi. Getirilen yeni oyuncaklar için 2 milyon dolar harcandı.

İzmir Enternasyonal Fuarı'na Dev Yatırım
İzmir Kültürpark'ta yıllardır eğlence sektöründe hizmet veren Coşkun Lunapark, 2 milyon dolarlık bir yatırım yaparak İzmir'de eğlence ve adrenalin sevenlerin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. İki milyon dolara malolan 5 yeni oyuncak ziyaretçilere hizmet vermeye başladı. Fransa ve İtalya'da ithal edilen oyuncakların arasında savaşan uçan daireler ve iki katlı atlı karıncalar gibi yeni oyuncaklar bulunuyor. Yeni getirilen oyuncaklar, ziyaretçilere daha şimdiden keyif dolu anlar yaşatırken, özellikle
önümüzdeki fuar döneminde vatandaşları eğlencenin doruğuna çıkaracak gibi gözüküyor.
Yıllardır eğlence sektöründe hizmet verdiklerini ve bu işin babalarından yadigar olduğunu söyleyen Coşkun Lunapark'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Coşkun, sürpriz yatırımlara devam edeceklerini ve her dönem ziyaretçilerinin karşısına yeniliklerle çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Dünya teknojisini yakından takip ederek en modern oyuncakları getirmeye çalıştıklarını belirten Coşkun; "Bu tür yatırımlarla çıtamızı her zaman yüksek tutarak ziyaretçilerimizi her zamankinden fazla eğlendirmek her zaman bizim
birinci hedefimizdir. Her türlü yeni hizmeti Coşkun Lunapark İşletmeleri olarak ilk kez Türkiye'ye hep biz getirdik ve getirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Coşkun ailesi olarak birinci ilkelerinin müşteri memnuniyeti ve müşteri güvenliği olduğunu dile getiren Coşkun, şunları söyledi: "Lunapark içinde bulunan tüm oyuncaklarımızın Avrupa standartlarında tüm güvenlik testlerinden geçmiş birinci sınıf oyuncaklar olmasına özen gösteriyoruz. Müşterilerimizin sağlığı için her türlü uyarı da biniş sırasında yapılıyor. Özellikle kalp rahatsızlığı olan vatandaşlara yönelik uyarı tabelalarımız da bulunuyor."
UÇAN DAİRELER VE UÇAN SANDALYELER ADRENALİNİ ARTIRACAK
Vergileri ile birlikte iki milyon dolara mal olan oyuncaklar içinde bulunan çarpışan savaşan uçan dairelere vatandaşın çok ilgi gösterdiğini söyleyen Coşkun, "Bu oyuncak da çarpışan arabalar gibi. Farkı seyir halinde iken diğer araçlarla savaşıyor olunması. Lazerli tabancalarla uçan dairelerin önündeki üst hedef bölümüne ateş ettiğinizde yumuşak malzemeden yapılan ve süngeri andıran balyozlar sürücünün sırtına dokunuyor" dedi.
Bu yıl getirilen yeni oyuncaklar içinde bulunan büyük uçan sandalyelerin "Ege Güneşi" ve "Radar" gibi oyuncakları andırdığını belirten Coşkun; "Yetişkinler için getirdiğimiz büyük uçan sandalyelerde gençlerimiz adrenalinin en üst doruğunu yaşayacaklar" ifadesini kullandı.