Hisarcıklıoğlu, Çaycuma ve Devrek'te törenlere katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Zonguldak'ın Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'nın yaptırdığı Anadolu öğretmen l

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Zonguldak'ın Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'nın yaptırdığı Anadolu öğretmen lisesinin temel atma törenine katıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Bizim kültürümüzde güzel bir söz var, insanın en hayırlısı insana faydalı olandır. İnsanların da yapacağı en hayırlı iş eğitim tesisi yapmaktır. Bizim kültürümüzde hayır yapmak vardır." dedi.

Vali Erdal Ata, Hisarcıklıoğlu'na plaket ve Devrek bastonu verdi. Çaycuma Belediye Başkanı Mitat Gülşen de madenci heykeli ve 3 bakır yoğurt hediye etti. Ardından hatıra fidanı dikildi.

Hisarcıklıoğlu, Devrek'te ise Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni binasının açılışına katıldı. Rıfat Hisarcıklıoğlu, törende yaptığı konuşmada, "Ortaklık hem zor hem de kolay. Çocuklarınıza malları bölmeyin, anneler siz de böldürtmeyin. Bir araya gelmeyi öğrenmeliyiz. Ne iş yaparsanız yapın işi markalaştırın." diye konuştu.

Daha sonra 2008-2009 yıllarında yüksek düzeyde kurumlar vergisi ödeyenlere plaket verildi.