Çankaya Asfalt Ekipleri Mustafa Kemal'de

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ve yol şube ekipleri, Mustafa Kemal Mahallesi'nde asfaltlama çalışmasına başladı.

Çankaya Asfalt Ekipleri Mustafa Kemal'de
Mustafa Kemal Mahallesi'nde çalışan ekipler, yol kotunda yapılan düzenlemelerin ardından asfaltlama çalışmalarına başladı. Daha önce serilmiş geçici kaplamaların yol kotunu yükselterek bina girişlerini yükseltmemesi için önceki kaplamaları kazıyan ekipler, semtin kanayan yarasına parmak basıyorlar.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, asfalt kaplamalarında geçici değil, kalıcı çözüm ürettiklerini ifade etti. Tanık, Elmadağ'daki asfalt plentini de yakında faaliyete geçirerek iki asfalt üretim merkeziyle kalıcı, çağdaş çözümler üreteceklerini, Çankayalıya yakışır yolların tüm semtlere yayılacağını belirtti. Tanık, "Çankaya'nın pek çok semti ASKİ, Başkent Gaz, Telekom gibi alt yapı kuruluşların taşeron şirketlerinin yaptıkları çalışmaların ardından köstebek yuvasına
dönmüş durumda. İş bitiminde kestikleri yolu eski haline getirmek zorunda olan bu kurumlar ne yazık ki üzerlerine düşenleri yapmaktan kaçınıyor ve Çankayalıların mağdur olmasına yol açıyorlar. Alt yapı kuruluşlarının kazdıkları yolları takip ederek yurttaşlarımızın mağduriyetlerini en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz. Bir yandan kazılmış yolların onarımıyla uğraşan ekiplerimiz, havanın sıcaklığına aldırmadan mahallelerde tam kaplama çalışmaları yaparak kalıcı çözümler üretme çabasına girişiyorlar. Çalışmalar
süresince rahatsızlık verdiğimiz yurttaşlarımızdan özür diliyor, asfalt bekleyen tüm sokakların programımızda olduğunu bilmelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.