Beyoğlu'nda Cinayet

Beyoğlu'nda Moldova uyruklu bir kadın, evinde ölü olarak bulundu. Boğulduğu ve başına sert bir cisimle vurulduğu belirlenen kadının patronu gözaltına alındı.

Beyoğlu'nda Cinayet
Olay, Kasımpaşa Tabakhane Caddesi 39 numaralı apartmanın 3. katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir kız arkadaşıyla birlikte kalan Moldova uyruklu İlana Tcaciuc'tan (37) haber alamayan patronu Ömer K. sabah saatlerinde eve geldi. Anahtarla kapıyı açıp içeri giren Ömer K., İlana Tcaciuc'u yerde kanlar içinde yatarken buldu. Paniğe kapılan Ömer K., hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis Moldova uyruklu kadının öldüğünü belirledi. Boğulduğu ve boğazında kesikler oluştuğu belirlenen
kadının başına ise sert bir cisimle vurulduğu ve bıçak darbeleri olduğu tespit edildi. Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen İlana Tcaciuc'un çocuğunun Moldova'da yaşadığı ve 8 yıldır Laleli'de tekstil işinde çalıştığı öğrenildi.
İlana Tcaciuc'un birlikte yaşadığı kız arkadaşının ise 15 gündür eve gelmediği ortaya çıktı. Evde parmak izi incelemesi yapan polis, öldürülen kadının patronunu gözaltına aldı. İlana Tcaciuc'un cesedi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.