Baptista cepte!

Transferde ağır hareket ettiği için eleştirilen Galatasaray Yönetimi'nin, Roma'nın dünyaca ünlü yıldızı J...


Transferde ağır hareket ettiği için eleştirilen Galatasaray Yönetimi'nin, Roma'nın dünyaca ünlü yıldızı Julio Baptista'yı oyaladığı ortaya çıktı.
Geçen hafta sürpriz şekilde İtalya'nın başkenti Roma'ya giderek Elano'yu almak isteyen Juventus'la pazarlığa oturan Başkan Adnan Polat'ın yoğun programına Julio Baptista'yı da eklediği ve Brezilyalı futbolcuyla yüz yüze görüştüğü öğrenildi.
Roma'nın istediği 5 milyon euroyu vermeye hazır olan Başkan Adnan Polat'ın sambacının istediği yıllık 2.6 milyon euroya da olumlu yaklaştığı belirlendi. Görüşme sırasında kendisini isteyen ve sarı-kırmızılı takımdan daha fazla para öneren Olympiakos yerine Galatasaray'ı tercih ettiğini ısrarla söyleyen Baptista'ya 1 hafta süre veren Polat'ın, 28 yaşındaki golcü futbolcuyla ilgili tereddütler yaşadığı ve bu yüzden kararını ilerleyen günlerde ileteceği bildirildi.

Ledesma liste dışı
Bu arada günlerdir yazılıp çizilen Lazio'nun Arjantinli orta saha oyuncusu Ledesma'nın da gündemde olmadığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların geçen sezon almayı düşündüğü ancak bonservis sorunu yüzünden vazgeçilen Ledesma için herhangi bir girişimin olmadığı bildirildi.