Bafra'da Milli Görüş Buluşması

Bafra Anadolu Gençlik, Milli Görüş'e emeği geçenleri yemekte buluşturdu.

Bafra'da Milli Görüş Buluşması
Geçmişte ve bugün Milli Görüş'e hizmet etmiş üst düzey yöneticilerin bir araya geldiği programa Bafra'dan ve çevre illerden ve Türkiye'nin farklı illerinden katılımcılar oldu. Açılış konuşmasını yapan Bafra Anadolu Gençlik Başkanı Hamdi Yıldız, "Bu program ile amacımız, Bafra'mızda geçmişte Milli Görüş kuruluşlarında yerini almış bu cenahta başlatılan hizmetlerin öncüsü olmuş sizleri bir araya getirip yıllar önce fotoğraf karelerinde kalmış günlere geri götürerek o gün ve bugün de olan birlik ve beraberliğimizi, anılarımızı hatırlatmaktır" dedi.
Programda konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Fotoğraflar ile duygulandığını geçmişten günümüze gelinceye kadar bir çok sıkıntı ve meşakkatin çekildiğini bugün anayasa değişikliğinin gelecek için daha rahat bir ortam, sivil iradenin hakim olacağı daha özgür demokratik bir toplumun meydan geleceği için 12 Eylül'de evet denmesi gerek" diye konuştu.
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni de sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsederek, Anadolu gençliğin yaptığı çalışmaların ülke için, Bafra için farklı bir anlamının olduğu önemli hizmetlere imza attığının altını çizdi. Yeni, referandumda neden evet denmesi gerektiği üzerinde açıklamalar yaptı.
Diğer konuşmacılar Ali Kuloğlu, Muharrem Ceylan, Halit Bakan geçmişte yaşadıkları anılarını paylaştılar.