Ak Partili Kadınlardan Miting Toplantısı

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, parti binasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan mitingi öncesi İlçe Kadın Kolları Başkanları toplantı düzenledi.

Ak Partili Kadınlardan Miting Toplantısı
Kadın Kolları Başkanı Atabek, mitingde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı çok coşkulu ve kalabalık bir bayan topluluğuyla karşılayacaklarını belirterek, Sakarya'dan yoğun bir Evet oyunun çıkacağını kadın kollarının ev ev gezip referandumdaki Anayasaya değişikliklerini anlattığını kaydetti.
Referanduma neden evet denilmesi gerektiğine değinen Atabek, "Biz kadınların birinci kimliği çoğu zaman anneliktir. Biz olaya siyasi olarak bakmıyoruz çocuklarımıza daha demokratik bir gelecek için Evet, kadınlarımız, çocuklarımızın, özürlülerimizin, yaşlılarımız, şehitlerimizin dul ve yetimlerinin avantajlı konuma geçmeleri için Evet diyoruz. Demokratikleşme değişikliklerinin mimarı başka bir partide olsaydı biz ilk önce anne kimliğimizle olaya bakar ve evladımın geleceği söz konusu ise Evet derdik bu konuya sadece siyasi gözlükle bakan insanlar yanılmakta ve yanıltmaktadırlar" dedi.