Adana'da poşet içinde bomba alarmı

Adana'nın Kozan ilçesinde bir evin duvarının dibinde poşet içinde bir adet el bombası ile bir adet aydınlatma fişeği bulundu.

Adana'da poşet içinde bomba alarmı
Edinilen bilgiye göre olay, Kozan'ın Karacaoğlan mahallesinde Kartal sokakta meydana geldi. İddiaya göre, bu sokakta ikamet eden Zeki K. isimli vatandaş, dün öğle saatlerinde bir bayanın evinin kenarına poşet bıraktığını gördü.

Zeki K. önce çöp sandığı poşetin bir gün sonra hala aynı yerde olduğunu fark edince poşeti açarak içine baktı. Evin duvarının kenarında karşılaştığı manzara sonrası şok olan şahıs durumu hemen polise bildirdi.

Panik halinde polisi arayan vatandaş kısa süre sonra olay yerine gelen polisi görünce derin bir nefes aldı. Polis, Adana'dan bomba imha uzmanları ve jammer takviyesi istedi. Çevrede alınan geniş güvenlik önlemleri ile şehir merkezinden gelen uzman ekibin gelmesi beklendi. Bomba konusunda uzman olan polisler, olay yerine geldikten sonra poşeti açarak incelemeye başladılar. Olası bir patlama ihtimaline karşı sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bulundu.

Poşet içerisinden çıkarılan el bombası ve aydınlatma fişeği Kozan polisine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA