15 Yıl Sonra Asfalt İle Tanıştılar

Bingöl Toptancılar Sitesi esnafı 15 yıl sonra asfalt ile tanışmanın sevincini yaşıyor.

15 Yıl Sonra Asfalt İle Tanıştılar
Belediye ekipleri tarafından yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Serdar Atalay, hep birlikte hareket ederek şehrin güzelleşmesi için gayret sarf edeceklerini dile getirdi. 44 firma ve yaklaşık 400 kişinin istihdam edildiği Toptancılar Sitesi esnafı ile sohbet eden Başkan Atalay, site sokaklarına bin 45 ton asfalt döküldüğünü söyledi. Atalay, "15 yıl önce hizmete giren Toptancılar Sitesi ilk defa asfaltlanıyor. Esnafımız bu süre zarfında büyük sıkıntılar yaşamıştır. Biz de bu sorunu çözmek için ekiplerimizle asfalt çalışmaları başlattık. Artık burada çamur sorunu kalmayacaktır. Yol ve sokaklarımız çok güzel oldu. Toptancılar Sitesi esnafı ile birlikte hareket ederek güzel çalışmalar yapacağız. Asfalt bittikten sonra site esnafımız da iş yerlerini boyayarak buranın daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacaktır. Bu şehri hep beraber güzelleştireceğiz. Herkes kendi kapısının önünü temizler ve üzerine düşeni yaparsa ilimiz çok temiz olur. Birlikten kuvvet doğar. Bu birlikteliğimizi bütün hizmetlerimize yansıtacağız" dedi.
Toptancılar Sitesi'nin bulunduğu Şehit Mustafa Gündoğdu Mahalle Muhtarı Yasin Bildik ise, bu çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Serdar Atalay ve ekibine teşekkür etti.
Bingöl Toptancılar Sitesi Gıda Grup Başkanı Sabri Çeçen de, çalışmayı taktirle karşıladıklarını belirterek, bu sitenin Bingöl'ün dışa yansıyan penceresi olduğunu söyledi. Çeçen, "Toptancılar sitesine il dışından gelen araçlar buradaki çamuru gördüklerinde ilimizin kötü olduğunu düşünüyorlardı. Artık çamur sorunu kalmadı. Asfalt ile birlikte sitemizin görünümü değişti. Artık dışarıdan gelenler eski kötü görünümü göremeyecektir. Bizlere bu hizmeti sunan Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ediyoruz. Uzun yıllar yaşadığımız sorundan kurtulmanın sevinci içindeyiz" şeklinde konuştu.