Yardımsevenlerden 82. Yıl Balosu

Yardımsevenler Derneği'nin kuruluşunun 82. Yılı Kuşadası Şubesi'nin düzenlediği muhteşem bir balo ile kutlandı.

Yardımsevenlerden 82. Yıl Balosu
Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı'nda gerçekleştirilen geceye aralarında Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Yusuf Emik, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, eski Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı ve Malatya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cuma Dağlı ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Balonun açılışında konuşan Yardımsevenler Derneği Kuşadası Şube Başkanı Nermin Akar, Ulu Önder Atatürk'ün talimatıyla kurulan Yardımsevenler Derneği'nin bugün 82. Yılını kutladıklarını ve büyük gurur duyduklarını söyledi. Kuşadası'nda çok başarılı çalışmalara imza attıklarını ve yardımsevenler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi yaptıklarını kaydeden Nermin Akar, "Şu anda 50'ye yakın öğrencimize bur veriyoruz. 20 Yatalak hastamıza bakım olanakları sunuyoruz. Eğitim öğretim alanında çalışmalarımızda en önemli girişimimiz İki Çeşmelik İlköğretim okuluna bir ana sınıfı kazandırmak. Okukulun tüm hijyen ve sağlık ihtiyaçlarını karşıladım.. AB Projeleri çerçevesinde Estonya ve Plonya ile yürüttüğümüz projelerle erişkin eğitimine önem verdik "dedi.
Büyük ilgi gören Yardımsevenler Derneği 82. Yıl balosu'nda 82. Yıl pastası hep birlikte kesilirken, gecede şarkılar söylendi, halk oyunları ve semazen ekipleri gösteriler gerçekleştirdi.