Kılıç'tan Referandum Değerlendirmesi

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, "Bu referandum bugünün değil, yarınlarımızın çocuklarımızın torunlarımızın daha rahat ve geleceğe güvenle bakabilmesi için yapılan bir oylamadır" dedi.

Ladik ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla ve partililerle sohbet eden Suat Kılıç, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Türkiye'yi geleceğe güvenle bakan insanların Türkiye'si yapabilmek için çalıştıklarını belirten Kılıç, hukuk devletine dört elle sarılma sorumluluğu olduğuna dikkat çekti. Karanlık tünellere Türkiye'nin çekilmesine, insan hakları ihlallerine göz yumulmasına seyirci kalmayacaklarını ifade eden Kılıç, güçlü bir ülke olmak için yepyeni bir Anayasaya milletle beraber 'evet' denileceğine inandığını
belirtti. AK Parti olarak milletten alınan güçle milletin yanında olduklarını belirten Kılıç, "Bu referandum bugünün değil, yarınlarımızın, çocuklarımızın, torunlarımızın daha rahat ve geleceğe güvenle bakabilmesi için yapılan bir oylamadır. Bir AK Parti'nin, MHP'nin, CHP'nin yada başka bir siyasi partinin seçileceği bir seçim değildir. Daha özgür ve çağdaş bir Türkiye'nin seçimidir'' diye konuştu.
Referandum sürecinde AK Parti'nin yapmak istediğinin milletin yapmak istediği bir çalışma olduğunu ifade eden Kılıç, AK Parti'nin milletle birlikte sağlam bir yürüyüş gerçekleştirdiğini, 12 Eylül'den sonra ise daha güzel ve özgür bir Türkiye'nin olacağını kaydetti. Ladik ilçesinde yürütülen yol, su, sağlık ve eğitim alanındaki çalışmalara değinen dile getiren Kılıç, "Ladik ilçesi her geçen gün gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Özellikle turizm alanında öne çıkan bir ilçemiz. Termal su kaynakları, kış
turizmi için hazırlanan kayak tesisleri ve yaylalarıyla öne çıkan bir ilçe. Bu nedenle de bütün yol sorunlarının çözüme kavuşturulması için çalışıyoruz. İnsanlarımızın sağlık sorunlarını gidermek için çalışıyoruz. Sizlerden gelen istekler doğrultusunda önceliklerimizi belirliyor, buna göre hizmet anlayışımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.
Kılıç, yarınların bugünden çok daha iyi olacağını, çünkü millet için çaba sarf eden, milletinin istekle doğrultusunda çalışan bir hükümetin, ülkenin başında olduğunu da sözlerine ekledi.