Gençlerin Adalar keyfi

Yaz tatilinde gençlerin morallerini yüksek tutmalarına özen gösteren Başkan Kadıoğlu'nun talimatlarıyla düzenlenen bir dizi etkinliklerine Adalar gezisini de ekledi.

Gençlerin Adalar keyfi
Gençlerin okumasına ve morallerinin yüksek olmasına son derece önem veren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, gençlerin yaz döneminde iyi vakit geçirmeleri için ücretsiz yüzme havuzunu hizmete sundu. Devasa parklar içerisinde spor alanları gibi çeşitli etkinliklerin yanı sıra, yaz kampının ardından, düzenlediği gezi turlarının ilkini Adalar ilçesine gerçekleştirdi. Esenyurt Belediyesi Başkan Danışma Kenan Kula’nın organize ettiği Adalar gezisine üç mahalleden katılan öğrenciler, mutlu ve huzurlu bir gün geçirmenin keyfini yaşarken, Başkan Kadıoğlu’na teşekkür ettiler.

Vapurda müzik ziyafeti

Esenyurt’lu öğrencilerin sıcak yaz tatilini moral depolayarak, iyi bir şekilde geçirmelerine katkı sağlamak, yaşadığı şehri tanımaları amacıyla periyodik aralıklarla düzenlenen gezi turları devam ediyor. Gençlerin eğlenmesi ve güzel bir gün geçirmesi için hazırlanan Adalar gezisinde, servislerle kendi mahallelerinden alınan gençler, Avcılar iskelesinden vapurla büyük adaya yolcu edildi. Belediye Meclis üyesi İsmail Mutlu’nun uğurladığı gençler, tam gün Ada da piknik yapmanın keyfini yaşarken, bol bol bisiklet ve faytona bindi. Dönüşte vapurda müzik çalarak kendi yöresel oyunlarını oynayan gençler, diğer yolcular tarafından ayakta alkışlandı. Başkan Danışmanı Kenan Kula’dan bu gibi kültürel faaliyetleri sık sık tekrarlanması dileklerinde bulunan gençler, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ve selamlarını ilettiler.