Eskişehir'de cinayet: 2 ölü, 2 yaralı
Eskişehir'de boşanma davası süren eşi ile kayınbiraderini bıçakla öldürdüğü, 2 yaşındaki çocuğunu da yaraladığı iddia edilen ağır yaralı şüpheli, hastanede tedavi altına alındı.

istemek için gittiği komşusu Bülent Ş.'ye ait evde hayatını yitirdi. Kavgada bıçakla ağır yaralanan M.B. ile kolundan yaralanan kızı S.B., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan M.B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Mediha B. ile ağabeyi İsmail S.'nin cesetleri, olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.
Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
(OÖ-HÖ-EA-Y)
