Şanlıurfa'da feci kaza: 2 ölü

Şanlıurfa'da ailesiyle birlikte görev yeri olan Van'a gitmek isteyen polis memurunun kullandığı otomobil ile bir TIR kafa kafaya çarpıştı. Polis memuru ve eşi hayatını kaybetti, 5 yaşındaki oğlu ağır şekilde yaralandı.

Şanlıurfa'da feci kaza: 2 ölü
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde meydana gelen kazada, memleketi Denizli'den görev yeri olan Van'a gitmek isteyen polis memuru Sedat Özleyen yönetimindeki 34 AÇ 41 06 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ali Öztürk idaresindeki 31 Z 2765 plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan polis memuru Sedat Özleyen olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Selma Özleyen ve 5 yaşındaki oğlu Berk Eren Özleyen yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk tedavileri yapılan anne ve oğlu, durumlarının ağır olması üzerine Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Selma Özleyen burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, tedavi altına alınan Berk Eren Özleyen'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan olay yerinde hayatını kaybeden polis memuru Sedat Özleyen'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



TIR şoförü Ali Öztürk ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İHA