Rijkaard'ın prensleri

Galatasaray yeni sezonun ilk yabancısını kadrosuna kattı. Cim Bom, Premier...




Galatasaray yeni sezonun ilk yabancısını kadrosuna kattı. Cim Bom, Premier Lig ekiplerinden Sunderland'da forma giyen 27 yaşındaki Arnavut oyuncu Lorik Cana ile 4 yıllık sözleşme yaptı. Transferiyle ilgili ilk görüşlerini 'Galatasaray bana Avrupa Kupaları'nda oynama fırsatı tanıdı' diye açıklayan Cana, 'Türkiye benim ülkeme çok yakın. Bu kolay bir karar değildi ancak Sunderland taraftarlarının beni anlayacağını düşünüyorum' ifadelerini kullandı. Galatasaray, Fransa'nın Monaco takımında forma giyen Juan Pablo Pino'yu da açıklamaya hazırlanıyor. Cana ile Monaco'da forma giyen ve frikik golleriyle ünlenen Juan Pablo Pino'nun Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt vermesinde Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın büyük rol oynadığı öğrenildi.
MENSAH DA AÇIKLANACAK
ÖTE yandan Cim Bom, Ganalı John Mensah'ı da önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurmaya hazırlanıyor. Dünya Kupası çeyrek final maçında Uruguay'a penaltılar sonrası yenilen elenen Gana, o maça Sarı-Kırmızılı formayla çıkmıştı. Bu maçtan sonra Adnan Sezgin tarafından aranan Mensah'a, 'Forma yabancılığı çekmeyeceksin. Bir an önce Galatasaray'a katılmanı bekliyoruz. Rijkaard seni çok istiyor' dediği bizlere ulaşan haberler arasında...

Salcido bitiyor
Bursaspor'un, Meksika Milli Takımı'nın efsane ismi Carlos Salcido ile anlaştığı ileri sürüldü. Hollanda'nın PSV Eindhoven takımında forma giyen yıldız oyuncunun Bursaspor'a 'Evet' dediği öğrenildi. Salcido'nun takımı PSV'nin de, futbolcunun yüksek ücreti sebebiyle transfere olumlu baktığı belirtildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, defansa ve forvet mevkiine alacağı iki oyuncudan birinin Salcido olduğu iddia edildi. Salcido'nun bu akşam ya da yarın Bursa'ya gelebileceği belirtiliyor. Meksika'nın C.D. Guadalajara takımında kariyerine başlayan 1980 doğumlu Carlos Arnoldo Salcido, 2006'da PSV'ye transfer oldu. Bu arada Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için dün Avusturya'da kampa girdi.


Akşam