Balıkçılardan Belediyeye Teşekkür

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Eskihisar Köyü Su Ürünleri Kooperatifi üyeleri, sahil düzenleme çalışmalarında balıkçıların görüşlerini dikkate alan Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkür etti.

Balıkçılardan Belediyeye Teşekkür
Kooperatif yönetimi, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ve Belediye Başkanı Adnan Köşker'e Eskihisar Kaptan Köşkü'nde teşekkür yemeği verdi.
Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Celal İpek, Eskihisar sahil düzenleme çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütülmesi için gösterdiği çabadan dolayı Köşker'e teşekkür ederek, "Üyelerimize ait balıkçı ve kayık barınaklarının daha düzenli hale getirilmesi için yaptığı katkılardan dolayı başkanımıza minnettarız. Büyükşehir ve Gebze Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü sahil düzenleme çalışması Eskihisar'ın çehresini değiştiriyor" dedi.
Köşker, Eskihsar'ın Gebze'nin denize açılan tek penceresi olduğunu ifade ederek, "Eskihisar, denizin, doğanın ve tarihin bir arada bulunduğu müstesna bir yer. Büyükşehirle birlikte yürüttüğümüz sahil düzenleme çalışması bitiyor. Gebzeliler kısa süre içinde 1200 metre uzunluğundaki sahilde kafeteryalar, oyun alanları, otopark, oturma grupları ve yürüyüş parkurlarının olduğu güzel sahil şeridine kavuşuyor" diye konuştu.